Tevékenységek

1., Irattárolás, iratrendezés

Az iratrendezési munkák során elvégezzük egy adott intézményben felhalmozódott, nem megfelelően kezelt iratanyag állapotának felmérését, rendezési tervének elkészítését, tekintetbe véve a szakmai normatívákat, jogszabályi előírásokat és joghatályukat. Munkánk során vállaljuk a selejtezés teljes koordinálását, szakértő bevonásával folyamatosan tartjuk a kapcsolatot az illetékes levéltárral. Elvégezzük az iratok rendezését, selejtezésre történő előkészítését, a megfelelő dokumentációk, segédletek, jegyzőkönyvek előállítását, és igény szerint a zárt láncú megsemmisítés lebonyolítását is.

Az iratanyagok rendezés utáni, új tárolási helyszínre történő átszállításához szükséges logisztikai tervek elkészítését, az újonnan létrehozott irattárak üzemeltetését is vállaljuk.

A fentiekben felsorolt tevékenységek elvégzése mellett a rendezési munkákhoz kapcsolódó informatikai és számítástechnikai hátteret (adatbázisok létrehozása, kezelése, stb.) a Megrendelő igénye szerint alakítjuk ki.

Tapasztalataink szerint a szakszerű iratrendezés után a Megrendelőnél előforduló irathalmaz 30-60 %-a az iratanyag jellegétől függően selejtezhetővé válik. Ennek köszönhetően komoly raktározási kapacitások szabadulnak fel, illetve az iratok visszakeresési ideje drámaian lecsökken. Az iratrendezési feladatok elvégzése során létrehozott és célszerűen kialakított adatbázisok használatával az iratokkal kapcsolatos összes tevékenység (mozgatás ill. visszakeresés, további nyilvántartás, előírt selejtezések lefolytatása stb.) lényegesen leegyszerűsödik.

2., Informatikai rendszerek karbantartása, üzemeltetése

Több, mint 15 éve végezzük számítógépes rendszerek telepítését, üzemeltetését és karbantartását. Az üzemeltetési feladatok a szokásos szerver és tűzfal üzemeltetési feladatokon felül kiterjednek a távfelügyeleti szolgáltatásokra, a karbantartási feladatok keretein belül az informatikai eszközök és azok perifériáinak hardver karbantartása mellett aktualizáljuk az esetleges leltári nyilvántartásokat is. Nagy tapasztalattal rendelkezünk informatikai rendszerek telepítésében és üzembe helyezésében.

3., Informatikai eszközökkel kapcsolatos szolgáltatások

Ezen szolgáltatásunk keretein belül vállaljuk különböző rendeltetésű informatikai eszközök szállítását, telepítését és rendszerbe illesztését. Összeállítjuk, teszteljük Megrendelőink egyedi igényeinek megfelelő számítógépes konfigurációkat, a helyszíni üzembe helyezés során integráljuk meglévő rendszerükbe, kívánságra javaslatot teszünk új informatikai rendszerük kialakítására, majd igény szerint megvalósítjuk azt, megtervezzük és kialakítjuk új vezetékes és vezeték nélküli informatikai hálózatukat, kamerás megfigyelő rendszerüket. Ezen tevékenységünk biztosításához szükséges magas szintű és gazdaságos háttér régi, megbízható minőségben szállító informatikai nagykereskedő partnereinkre támaszkodva áll rendelkezésre.

4., Kerámia dísztárgyak tervezése, gyártása

Vállaljuk egyedi szín- és formavilágú kerámia dísztárgyak tervezését és elkészítését, akár magánlakások díszítésének céljára, akár cégek reprezentációs igényeinek kielégítésére. Az általunk elkészített kerámiák mindegyike egyedileg, kizárólag kézi munkával készül, amely garantálja a dísztárgyak exkluzivitását.

5., Lakberendezés

Vállaljuk magánlakások belső tereinek esztétikus és hangulatos ki- és átalakítását, figyelembe véve a helyi adottságok adta lehetőségeket és a tulajdonos igényeit, a javaslatok tételétől a teljes kivitelezésig (tapétázás és festés, függönyök és fali kárpitok, száraz virág kompozíciók, fali szőttesek, képek és kerámia dísztárgyak, ágytakarók, bútorok felkutatása, beszerzése stb. ….).

6., K+F+I pályázatok benyújtásával kapcsolatos szaktanácsadás

Vállaljuk a kutatás-fejlesztési pályázatok benyújtásához kapcsolódó szaktanácsadási feladatok ellátását, támaszkodva több, mint 20 éves, javarészben államigazgatási és nagyvállalati körben szerzett szemléletünkre és munka tapasztalatainkra.